Published On: mar, Iun 26th, 2012

Certificat de inmatriculare fals depistat la Albita

Share This
Tags

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au intocmit dosar penal unui cetatean din R. Moldova care intentiona sa scoata din tara un Audi A6 utilizand un certificat de inmatriculare fals.

In P.T.F. Albita, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, pe sensul de iesire din tara, cetateanul din R. Moldova, Alexandru B., in varsta de 25 de ani, conducand un autoturism marca Audi A6, inmatriculat in Spania.

In urma controlulului efectuat asupra autoturismului si asupra documentelor prezentate, avand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inmatriculare pentru autoturismul marca Audi A6 eliberat in Spania, politistii de frontiera au procedat la o verificare amanuntita a acestuia, in urma careia, au constatat faptul ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic.

Politistii de frontiera vasluieni i-au intocmit lui Alexandru B. dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-