Published On: mie, Iun 27th, 2012

Cadavru descoperit in apele Dunarii

Share This
Tags

*Trupul tanarului, Dima Sorin, dat disparut in luna mai a fost descoperit de politisti in Dunare

La data de 12.03.2012, la orele 14.00, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat braileanul D.A. de 57 de ani, care a sesizat ca, in ziua de 10.03.2012, fiul sau, Dima Sorin, de 24 de ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliu.

Din primele cercetari desfasurate in luna martie de judiciaristii Biroului Urmariri a rezultat ca, in ziua disparitiei, la orele 12.00, tanarul a plecat de acasa, spunandu-i tatalui sau ca merge in oras sa se intalneasca cu niste prieteni, ultima data fiind vazut in jurul orelor 22.00, in zona Piata Halelor, din municipiu, cand a afirmat catre prieteni ca se duce acasa.

Judiciaristii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au continuat sa desfasoare cercetari in cazul lui Dima Sorin. In urma activitatilor specifice desfasurate in colaborare cu politistii Postului de Politie Transporturi Navale Braila, cel in cauza a fost identificat ca fiind cadavrul cu identitate necunoscuta (C.I.N.) gasit, in ziua de 22.06.2012, in apele Fluviului Dunarea, la km. 180 +500 metri.

Cadavrul a fost recunoscut de rude si de alte persoane care il cunosteau.

Urmeaza ca familia sa ridice corpul neinsufletit de la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila, iar judiciaristii vor solicita revocarea urmaririi la nivel national a celui in cauza si vor inainta cauza la Parchetul de pe lânga Judecatoria Braila, cu propunere legala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-