Published On: mie, Iun 27th, 2012

Cabral injurat la Roma: “Sa moara ma-ta de zgarcit!”

Share This
Tags

Cabral a mers intr-o scurta vacanta la Roma si pe langa locurile frumoase pe care le-a vizitat a ramas cu un gust amar din cauza românilor care isi fac veacul acolo.

Prezentatorul Acasa TV a fost injurat de un cerşetor in momentul in care nu a vrut sa ii dea bani. Imediat dupa, el a dat de niste lautari români care l-au incantat cu acordurile de tambal si care desi asteptau bani intr-o piata, faceau ceva pentru a-i castiga.

“- Sir, 1 euro, please!

- Pleaca, ma!

- Sa moara ma-ta de zgarcit!

Eu eram putin mai in spate si-am auzit, nu pot sa spun ca m-a surprins faza. Cateva minute mai incolo aud niste acorduri saltarete si cu toate ca nu recunoscusem melodia simteam ca-i o lauta romaneasca. Mai fac 7 pasi si-i vad pe-ai nostri ciupind la contrabas si pigulind tambalul, cu cate un zambet larg pe fata. Lumea se stransese sa-i asculte, cativa au facut pasul inainte si au pus cateva monezi de 1 euro in basca ce servea rolul de money-grabber. Am ascultat melodia pana la capat, au rasunat cateva aplauze si-apoi n-am mai stat sa-i intreb – eram sigur ca-s de-ai nostri – le-am zis direct Buna ziua! Cum merge? Am stat putin de vorba, am ras putin, am pozat putin… spuneau ca merge bine. Apoi le-am aratat eu lor cum se face…” a scris Cabral pe blogul sau.

Comentarii

comentariu

About the Author

-