Published On: mar, Iun 19th, 2012

Braileanca data disparuta de la domiciliu

Share This
Tags

Ieri, la orele 12.00, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila s-a prezentat braileanul B.P. (26 de ani), care a sesizat disparitia de la domiciliu, din perioada 1-5.06.2012, a mamei lui, Lefter Elena, in vârsta de 49 de ani.

Din primele verificari efectuate de politisti a rezultat ca cea in cauza frecventeaza zona Fluviului Dunarea, Cartierele brailene Calarasi IV, Viziru si Radu-Negru si aduna resturi menajere de la pubelele de gunoi din municipiu.

Semnalmente – inaltime 170 cm, corpolenta slaba, fata ovala, ochi caprui, par carunt, tuns scurt, iar ca semn particular nu are dentitie.

Imbracaminte la data disparitiei – nu se cunoaste.

Cea in cauza nu are asupra sa acte de identitate si este cunoscuta cu afectiuni medicale cronice.

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale-Biroul Urmariri au solicitat urmarirea la nivel national a femeii.

Cine poate da relatii despre locul in care s-ar putea afla aceasta este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-