Published On: mie, Iun 27th, 2012

Bianca Dragusanu, momeala vie pentru un grup de infractori

Share This
Tags

De duminica dupa-amiaza si pana mult dupa miezul zilei de luni, Bianca a simtit din plin gustul iute al adrenalinei. Dupa ce i-a fost furat telefonul, iar hotii au santajat-o cu continutul lui pentru suma de 2.000 de euro, iubita lui Cristea a apelat la politisti pentru organizarea unui flagrant. Ce a urmat este demn de filmele americane de actiune.

ora 02.30. Obosita, Bianca paraseste Sectia 6 de Politie, dupa cateva ore de interogatoriu

Cateva poze sexy dedicate lui Cristea si un filmulet in care Botezatu isi arata fundul cocotat pe un gard. Asta avea Bianca in telefonul furat, iar hotii au fost convinsi ca se vor imbogati de pe urma “materialului”. Indignata de situatie, insa, Bianca a refuzat sa le dea 1.500 de euro, solicitati in schimbul aparatului, si a cerut ajutorul politiei pentru un flagrant. A marcat bancnotele si a plecat sa-si recupereze telefonul. Luni, la ora 22.30, iubita lui Cristea ii astepta pe cei care o santajau deja de mai bine de 24 de ore la o masa, intr-un fast-food de la marginea orasului. “Erau sase. Patru barbati si doua femei. Au banuit ca sunt insotita de politisti si au schimbat locul de intalnire. Voiau sa ma atraga la intuneric, prin niste pasaje. Tremuram din toate incheieturile. In cele din urma am stabilit intalnirea intr-o benzinarie. A aparut atunci femeia care imi furase telefonul intr-un taxi, condus de un barbat a carui infatisare m-a ingrozit. Au incercat sa ma atraga in masina si au devenit din ce in ce mai insistenti. Am fost convinsa atunci ca baga cutitul in mine!”, ne-a marturisit Bianca. Cu greu, a convins-o pe hoata sa iasa din taxi. Au urmat negocieri si, in momentul platii, femeia i-a smuls plicul cu bancnote, i-a aruncat telefonul si a rupt-o la fuga. “Din senin au aparut trei politisti care au trantit-o la pamant si i-au pus catusele. La cate locuri de intalnire schimbasem nici nu stiam daca mai sunt pe urmele noastre. Sunt mandra de Politia Romana. Toata stima pentru felul in care au actionat. Au fost momente ingrozitoare pentru mine. Am slabit doua kilograme de frica”, ne-a mai spus Bianca.

Desi si-a revenit greu in fire, imediat dupa incheierea flagrantului, Bianca a mai avut de trecut un hop. Iubita lui Cristea a fost dusa la sectie pentru declaratii si, timp de trei ore, a povestit si a redactat de mai multe ori prin ce a trecut. “In acest moment sunt arestati si cea care mi-a furat telefonul si m-a santajat, si complicii ei, care ne-au urmat la sectie”, ne-a declarat victorioasa Bianca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-