Published On: lun, Iun 18th, 2012

Bataie intre consateni

Share This
Tags

Azi-noapte, la ora 1.30, politistii Sectiei 2 de Politie Rurala Chiscani au fost sesizati de ofiterul de serviciu din cadrul Politiei Municipiului, cu privire la faptul ca I.G. (25 de ani), din comuna Movila Miresii, a fost lovit de mai multe persoane.

Politistii s-au deplasat la locul indicat, stabilind ca cele sesizate se confirma, victima, I.G., depunand plangere penala impotriva localnicilor C.F., C.P. si N.I., pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

In fapt, in seara zilei de 17.06.2012, in jurul orelor 23.30, dupa ce au consumat bauturi alcoolice la un cafe-bar din comuna, cei in cauza au plecat spre locuintele lor, iar pe drum reclamantul a fost lovit de de ceilalti trei, fiindu-i provocate leziuni in zona fetei.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

Tot azi-noapte, la ora 1.40, politistii din cadrul Politiei orasului Insuratei au fost sesizati de localnicul C.M. (25 de ani), despre faptul ca, in jurul orei 1.00, in timp ce se deplasa cu caruta spre domiciliu, a fost lovit de doua ori cu pumnul in zona fetei de P.P. (28 de ani), din acelasi oras, ca urmare a unor discutii contradictorii avute anterior cu acesta.

Politistii au desfasurat primele cercetari si au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-