Published On: mar, Iun 12th, 2012

Baban: “Vreau sa fac la Braila o echipa de top in Europa”

Share This
Tags

Antrenorul Ioan Baban, care a dus HC Dunarea Braila in primele 5 echipe din tara in sezonul acesta, isi continua munca depusa in ultimul an, acesta semnand cu clubul brailean pentru prelungirea contractului.

“In tot acest an petrecut la Braila am cunoscut oameni deosebiti, care isi doresc sa faca ceva pentru handbalul brailean. Am primit sprijin din partea tuturor, iar presedintele Gheorghe Bunea Stancu, mi-a acordat toata increderea si tot sprijinul de care am avut nevoie pentru a face performanta la Braila, s-a implicat direct in ceea ce inseamna clubul si rezultatele nu au intarziat sa apara. Le multumesc tuturor pentru sprijin si pentru faptul ca au sustinut echipa mereu, au umplut sala polivalenta Danubius la fiecare meci.”

Intrebat cu ce ganduri continua la Braila, profesorul Ioan Baban a raspuns: “In acest an am incercat si am reusit cu ajutorul oamenilor de la Braila sa facem o echipa competitiva. Am avut un an peste asteptari si iata ca acum la final de sezon suntem printre echipele fruntase din Romania. Pe viitor, vreau sa fac la Braila o echipa de top in Europa. Trebuie sa ne pregatim pentru Europa iar in urmatoarele zile se vor inrosii telefoanele in spre si dinspre Braila. Am intalnit oameni cu care am o colaborare foarte buna, si impreuna vom duce HC Dunarea cat mai sus in Europa. Am multe planuri in ceea ce priveste handbalul brailean si sunt convins ca voi beneficia de tot sprijinul atat din partea conducerii cat si din partea brailenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-