Published On: vin, Iun 29th, 2012

Avocata Constanta Arama la un pas de moarte

Share This
Tags

*Aceasta a fost batuta si talharita in propria locuinta

Unul dintre cei mai vechi si respectati juristi braileni, Constanta Arama a fost victima unui atac in propria sa locuinta. Incidentul s-a produs in noaptea de 26 iunie, in jurul orelor 22.30.

Femeia a declarat ca inainte sa se pregateasca de culcare a vrut sa se duca pentru ultima oara in acea seara la toaleta. Pe holul locuintei a observat o umbra care a speriat-o. Barbatul s-a apropiat de ea si i-a cerut toate bijuteriile si banii pe care ii are in casa.

Dupa o lupta crancena, femeia a cedat sub puterea agresorului care a inchis-o in dormitor si a continuat sa cotrobaie in restul casei. Avocata a declarat ca I s-au sustras cele doua verighete, lantul si 3000 de lei, bani pe care ii tinea in locuinta.

Dupa cateva ore femeia a incercat sa sune la politie, insa a constat ca telefonul fix nu functiona. Din camera nu putea sa evadeze pentru ca hotul a avut grija sa blocheze usa de acces. Neavand incotro avocata a iesit, plina de sange in strada si a cerut ajutorul trecatorilor.

Un vecin a auzit tipetele femeii si a sunat imediat la 112. Aceasta a fost transportata de urgenta la spital unde I s-a acordat ingrijiri medicale.

In scurt timp echipaje din cadrul Inspectoratului de Politie Braila au luat cu asalt locuinta femeii in cautare de probe care sa-I conduca la identitatea agresorului.

*Politia a demarat ancheta in cazul avocatei Constanta Arama

Conform surselor politienesti, la momentul actual exista deja un cerc de suspecti care urmeaza sa fie anchetati in acest caz.

Avocata locuia singura din anul 2008, cand in urma decesului sotului ei a refuzat sa-si mai practice meseria la domicilui, pentru a tine departe persoanele suspecte de viata ei particulara. Din pacate aceasta masura nu a fost suficienta si pentru talharul care a dat buzna peste ea in plina noapte.

Constanta Arama va sta internata in spital 10 zile dupa care va trebui sa retraiasca clipele de groaza care pentru a-I indruma pe anchetatori spre elucidarea cazului

Comentarii

comentariu

About the Author

-