Published On: vin, Iun 22nd, 2012

Au furat bunuri in valoare de 100 de milioane de lei vechi

Share This
Tags

*In urma unor perchezitii domiciliare, trei consateni din Romanu s-au dovedit a fi autorii a mai multor furturi *La domiciliile acestora au fost gasite bunurile furate care erau in valoare de 10.000 de lei

Ieri, politistii Sectiei 1 de Politie Rurala Braila au efectuat un numar de 5 perchezitii domiciliare, pe raza comunei Romanu, cu scopul gasirii bunurilor provenite din furturi, ocazie cu care au stabilit ca localnicii R.N., C.P. si S.I. sunt autorii comiterii mai multor furturi.

Politistii au stabilit ca, in noaptea de 15 spre 16 iunie a.c., acestia au patruns fara drept in curtile a cinci persoane din comuna Romanu si, prin efractie, in curtea si imobilul unei localnice, de unde au sustras trei televizoare LCD, un aparat DVD, un lantisor cu medalion din aur, un parfum femeiesc si trei lenjerii pentru pat,  toate in valoare de 10.000 de lei.

Initial, aceste cauze au fost inregistrate cu autori necunoscuti.

Politistii au recuperat integral prejudiciul, urmand sa fie predat partilor vatamate, iar pe cei trei autori i-au retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si violare de domiciliu, fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Acestia au fost prezentati Parchetului de langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-