Published On: Soare, Iun 24th, 2012

Adversarele Romaniei la CM Universitar

Share This
Tags

*Ne luptam cu Chile, Polonia, Cehia, Uruguai si Brazilia pentru aurul mondial

Dupa 30 de ore de zbor, echipa Romaniei a ajuns in cele din urma in Brazilia si de a doua zi au si inceput antrenamentul. Acomodarea la noul fus orar le-a dat bataie de cap fetelor, dar acum sunt pregatite sa inceapa lupta pentru aurul mondial.

Echipa Romaniei de la Campionatul Mondial Universitar de handbal feminin si-a aflat adversarii si incepand de astazi au loc meciurile oficiale. Prima adversara a Romaniei este Chile, urmata luni de Polonia si marti de Cehia. Miercuri, echipa Romaniei se va bucura de o pauza, dar nu vor lipsi antrenamentele. Joi, selectionata Romaniei intalneste Uruguai, iar vineri adversara tarii noastre va fi tara gazda si anume Brazilia.

Dupa fusul nostru orar, meciurile se vor desfasura in jur de miezul noptii, iar pana in acest moment se pare ca nicio televiziune din tara nu va transmite meciurile.

Din echipa Romaniei, care participa la Campionatul Mondial Universitar, fac parte si patru componente ale clubului HC Dunarea Braila si anume, Nicoleta Esanu, Elena Voicu, Raluca Irimia si Andreea Adespii, dar si antrenorul principal al clubului brailean, Ioan Baban.

Comentarii

comentariu

About the Author

-