Published On: vin, Iun 29th, 2012

A trecut ilegal granita in Romania cu speranta ca aici isi va gasi un loc de munca

Share This
Tags

*A fost prins de politisti in timp ce vroia sa treaca ilegal frontiera din Republica Moldova in Romania, cu intentia de a ajunge la Bucuresti pentru de a gasi un loc de munca

Pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice cu sistemul de supraveghere ce functioneaza pe principiul termoviziunii, o patrula de politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti, a observat pe directia localitatii de frontiera Vlascuta, o persoana care nu isi justifica prezenta in zona si se deplasa dezorientat, folosindu-se de acoperirile din teren.

A fost declansata o actiune specifica, in urma careia politistii de frontiera au procedat la interceptarea si legitimarea persoanei. Deoarece aceasta nu detinea documente de identitate a fost condusa la sediul sectorului in vederea stabilirii identitatii si efectuarea cercetarilor.

Din verificarile efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca persoana se numeste Piotr T., in varsta de 37 ani, cetatean al Republicii Moldova, care a trecut raul Prut inot, cu intentia de a ajunge la Bucuresti pentru de a gasi un loc de munca.

Totodata politistii de frontiera au constatat ca Piotr T. a mai fost depistat in data de 11.01.2012 incercand sa treaca ilegal frontiera de stat.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala lui Piotr T. sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare pe teritoriul Romaniei, prin trecere ilegala a frontierei de stat, de catre strainul caruia i-a fost interzis in orice mod dreptul de intrare sau sedere in tara.

Cercetarile s-au efectuat in comun cu organele de granita ale statului vecin.

Comentarii

comentariu

About the Author

-