Published On: joi, Iun 28th, 2012

133 de miliarde de lei datoreaza brailenii CET-ului

Share This
Tags

Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu a precizat ca se va merge pana la executarea silita pentru recuperarea acestor sume uriase.

“In momentul de fata avem doua tipuri de datornici, cei care sunt in continuare racordati la CET, iar suma totala a datoriilor lor este de 67 miliarde lei si cei care nu mai sunt racordati da au datorii istorice din anii precedenti si care in total realizeaza 65 de miliarsde de lei”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

La momentul actual in Braila sunt nu mai putin de 270 de asociatii care inca insumeaza datorii la CET.

“Toate aceste cazuri se vor rezolva in instanta dar dureaza o perioada buna de timp. sansele sunt ca intr-una din zile, cineva sa-i bata la usa personajului respectiv si sa-l execute silit”, a mai adaugat Aurel Simionescu.

Intr-un final se va regurge la executarea silita pantru ca la randul sau societatea CET este silita de diferite institutii precum Curtea de Conturi sa ia aceste masuri.

Cu toate acestea sunt si asociatii care incearca prin diferite metode ca cea a reesalonarii sa achite treptat din datorii, insa numarul acestora este mult prea mic comparativ cu suma restanta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-