Published On: joi, Iun 28th, 2012

1 august pe autostrada, pâna atunci însa, circulatia este nesigura

Share This
Tags

Peste doua zile, conform proiectului Autostrada Bucuresti-Ploiesti urma sa fie data în folosinta. Ministrul transporturilor, Ovidiu Silaghi a declarat însa ca “siguranta circulatiei nu ne permite sa dam drumul traficului”.

Raspunsul vine în urma cererii primului ministru, Victor Ponta de a urmari si sanctiona firmele care depasesc termenele de executie.

Întregul proiect se ridica la suma de 450 milioane de euro.

În plus, din cei 62 de kilometri ai autosrazii vor lipsi primii sase, situati între soseaua Petricani din sectorul 2 al Capitalei si centura Bucuresti.

Soferii care vor veni dinspre DN1 vor fi obligati sa traverseze celelalte doua benzi ale centurii. La vreo 200 de metri de centura se va afla un sens giratoriu, care va permite fie intrarea în Bucuresti prin traversarea unui pod peste centura, fie continuarea calatoriei spre Ploiesti. Din cauza exproprierilor, podul este construit însa doar pe jumatate.   Autostrada Bucuresti-Ploiesti face parte din Autostrada Bucuresti-Brasov, cu o lungime totala de 173 de kilometri, o parte din aceasta autostrada, în lungime de 62 de kilometri, urmând sa lege Bucurestiul de Ploiesti.

Tronsonul va avea 11 poduri, 17 pasaje, 48 de podete si doua noduri rutiere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-