Published On: lun, Mai 14th, 2012

Ziua Internationala de Actiune pentru Clima

Share This
Tags

In fiecare an, in data de 15 mai se marcheaza Ziua Internationala de Actiune pentru Clima.

Si in acest an, Consiliul Judetean Braila, Primaria Municipiului Braila, Facultatea de Inginerie alaturi de Inspectoratul Scolar Judetean Braila, organizeaza pentru braileni un program special, care sa marcheze acest eveniment. Astfel, studentii facultatii de Inginerie din Braila organizeaza maine, 15 mai, incepand cu orele 10.00, in Aula Facultatii, un Simpozion dedicat evenimentului. La acesta vor participa atat reprezentanti ai facultatii, cat si reprezentanti ai Agentiei pentru Protectia Mediului, Lina Cotet, reprezentant Ecologic 3R si Simona Basuc, care reprezinta Asociatia Centrului de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltate Durabila.

Alaturi de acestia vor mai fi prezenti si un grup de 20 de studenti ai facultatii de Inginerie, alaturi de 20 de elevi de la Colegiul Tehnic “Edmon Nicolau”, dar si elevi de la Colegiul National “Ana Aslan” si Liceul Teoretic “Panait Cerna”.

Incepand cu orele 11.00, peste 100 de elevi si studenti, de la Universitatea “Constantin Brancoveanu”, Asociatia “Pro Democratia”, Organizatia nationala a Cercetasilor Romaniei – Club Braila, Centrul European de Informare si Derzvoltare Braila si Clubul “Voltin” Braila, vor parcurge pe bicicleta traseul: Teatrul Maria Filotti – Str. Mihai Eminescu – str. Republicii – Str. Oborului – str. Randunicii – Parc Lacu Dulce.

In Parcul Lacu Dulce vor avea loc concursuri de desene pe asfalt, role si biciclete unde vor participa: peste 250 de copii de la Gradinita nr. 34, Scoala „Fanus Neagu”, Scoala „Mihai Eminescu”, Scoala „Dimitrie Cantemir”

Comentarii

comentariu

About the Author

-