Published On: joi, Mai 31st, 2012

Ziua Copilului, sărbătorită cu o suită de manifestări la Brăila

Share This
Tags

Autorităţile brăilene au pregătit copiilor, cu ocazia Zilei de 1 iunie, un program distractiv variat, pe gustul celor mici, dar şi al celor mari. Astfel, de 1 Iunie, micuţii se pot relaxa la Grădina Zoologică, unde intrarea va fi liberă. Teatrul de Păpuşi „Cărăbuş” va oferi chiar in pacrul Zoo un spectacol intitulat „Vreau să fiu mare”. Spectacolul va avea loc la orele 11.00 şi 18.00. De asemenea, la Teatrul „Maria Filotti”, de la ora 18.30 va avea loc vernisajul foto expoziţiei „Prin ochi de copil”.
În 2 iunie, tot în Parcul Zoo, de la ora 11.30 va avea loc un spectacol susţinut de trupa „Steluţe Dunărene” intitulat „Copilăria”. În Parcul Monument la ora 17.00 este programat Festivalul Luminii şi concursul Micul Şahist, iar la ora 18.00, spectacolul „Dănilă Prepeleac”. La ora 15.00 la bazinul Liceului cu Program Sportiv va avea loc concursul de înot „Micul Delfin”.
Pe 3 iunie, la ora 8.30, în Parcul Monument va avea loc crosul „Ziua Olimpică”. La 11.30, la Parcul Zoo, trupa „Steluţe Dunărene” va susţine din nou spectacolul „Copilăria”. De asemenea, la ora 18.00, la teatrul Maria Filotti va avea loc un spectacol de balet, iar intrarea va fi liberă.

Comentarii

comentariu

About the Author

-