Published On: joi, Mai 10th, 2012

Ziarul Obiectiv si candidatii PDL Diacomatu si Balcan incalca Legea electorala

Share This
Tags

Ca PDL este un partid disperat o arata si ceea ce s-a petrecut astazi, cand ziarul Obiectiv a publicat reclamele lectorale ale candidatilor PDL Diacomatu Sergiu si Viorel Balcan, in ciuda faptului ca un astfel de lucru este interzis de Legea electorala, care prevede inceputul campaniei la data 11 mai si finalul la data de 9 iunie orele 7.00. Ca sa mascheze intentia vadita de a sprijini PDL, ziarul a adaugat alte doua reclame, ale candidatului PRM Catalin Vacu si a candidatului independent Simona Draghincescu.

“Eu nu am avut nici un fel de intelegere cu ziarul ca sa publice astazi reclama electorala. Ziarul face de ani de zile campanie electorala, asa ca nu imi explic. Poate fi dintr-o greseala sau ori fi altele, nu stiu”, a comentat Simona Draghincescu cele intamplate.

Referindu-se la incalcarea legii de catre ziarul Obiectiv, presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu a declarat: “Ceea ce s-a intamplat astazi arata ca organele statului nu-si fac datoria si nu se autosesiseaza. Ziarul acesta face politica pe fata! Ei cer respectarea legii, dar tot ei o incalca. Spun ca vegheaza la sanatatea morala a cetatenilor sesizand, de cele mai multe ori eronat, diferite autoritati, insa acum, cand ei incalca legea ce fac? Probail au aprobarea mascata a autoritatilor de a comite aceasta ilegalitate crasa! In alta ordine de idei, as vrea sa afirm ca eu nu doresc sa fac decat o campanie in limitele legii, pe realizari si proiecte si nicidecum pe atacuri la persoana!”

Precizam ca atat candidatii PDL Balcan si Diacomatu cat si cel al PRM, Catalin Vacu, nu au raspuns apelurilor noastre.

Reamintim cititorilor nostri ca in Legea electorala este stipulat clar: “Campania electorala incepe cu 30 de zile inainte de data desfasurarii alegerilor si se incheie in ziua de sambata care precede data alegerilor, la orele 7,00”. Adica incepe miine si se termina sambata dimineata!

Comentarii

comentariu

About the Author

-