Published On: vin, Mai 18th, 2012

Vrem si noi sa ne invete Diacomatu adunarea si inmultirea (banilor)!

Share This
Tags

Adversarii politici ai celui mai iubit Fiu al Brailei sunt extrem de invidiosi pe acesta, fiindca are niste capacitati manageriale de exceptie. Ei recunosc deschis, cu mana pe inima, ca e de-a mirarile ce poate face Diacomatu in campanie din banutii adunati de pe urma SMS-urilor de 2 euro ale sustinatorilor. Daca mai exista Caritasul, jocul ala era o joaca, ca sa spunem asa, fata de capacitatile de multiplicare financiara de care da dovada Diacomatu. Candidatul asta independent de orice, inclusiv de cele mai elementare reguli ale aritmeticii, e ceva de genul: azi la el un leu depui, maine el va face pui. Numai ca beneficiul nu-i al tau, care ai depus banul, ci al lui Diacomatu, care-I cheltuieste. Bine, daca l-ai depus in contul lui, nici nu te poti astepta la altceva decat sa cheltuiasca pe socoteala ta. Ar fi chiar interesant de aflat cati sustinatori au donat bani prin SMS in beneficiul lui, dar dupa cati bani cheltuie, probabil ca i se trimit SMS-uri in ritmul in care votau romanii la ambasada din Italia in 2008, la alegerile prezidentiale: unul la 3 secunde. Dom’le, daca brailenii considera ca merita sa dea doi bani – vrem sa zicem 2 euro pe el, n-au decat sa dea, ca doar dau din buzunarul lor!

Marturisim ca, initial, ne-am asteptat ca abilitatile superfinanciare ale “independentului” sa se epuizeze, mai ales ca din ce stiam noi, orice dar paranormal folosit in scopuri care nu sunt benefice pentru comunitate se pierde in timp. Numai ca Diacomatu, prevazator, echilibreaza balanta: pe de o parte, se indeletniceste cu actiunile politice propriu-zise, pe de alta parte, aduce prosperitate in judet, la modul general, aducand prosperitate unora dintre locuitorii sai, la modul individual. In plus, el sustine cultura, sponsorizand manifestarile culturale cu formatii rock locale si sprijina la greu gazetele obiective, dependente de malaiul obtinut din surse independente.

Dat fiind ca Diacomatu sustine intr-una ca el e preocupat de viitorul Brailei, poate ca ar trebui sa urmeze pilda biblica si sa nu le umple buzunarul concetatenilor sai cu … “peste” cand si cand, in preajma alegerilor. Nu, cel mai bine ar fi sa ne invete sa “pescuim” – mai concret, sa ne invete sa inmultim banii, cum a facut-o el pana acum, prin mijloace legale, suntem singuri, ca altfel, nici nu ne-ar interesa sa facem si noi la fel.

Si ca sa vada ca apreciem la maximum talentele sale manageriale, noi ii spunem in fata ca de un om ca el avem nevoie nu sa conduca un judet, ci sa conduca Romania! De aceea il rugam fierbinte ca dupa ce castiga presedintia CJ sa preia imediat si presedintia Romaniei si sa ne salveze pe toti romanii din rahatul in care ne-au bagat sustinatorii lui din PDL si UNPR.

Comentarii

comentariu

About the Author

-