Published On: vin, Mai 11th, 2012

Veronica Macri ar putea ramane subprefectul Brailei

Share This
Tags

* chiar daca teoretic, postul apartine PSD, social-democratii locali sunt dispusi sa-l ofere minoritatilor, care au pus-o in functie pe Macri

Social-democratii braileni ar putea sa o pastreze in functia de subprefect al judetului pe Veronica Macri, chiar daca aceatsa a fost nominalizata pentru acest post, atunci cand l-a ocupat, de minoritatile nationale. Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a precizat astazi ca desi i s-a cerut de la centru sa nominalizeze un nou subprefect, nu a facut inca acest lucru:  “Deocamdata subprefectul este doamna Macri. Postul este al PSD-ului, potrivit algoritmului din USL, dar s-ar putea chiar sa acceptam noi sa ramana al minoritatilor, fiindca nu este nicio problema, nu ne e frica de faptul ca daca e subprefect de la minoritati, vezi-Doamne, ni se intampla ceva. Chiar am avut o relatie destul de buna cu doamna Macri, o femeie asezata, la locul ei, nu am ce sa-i reprosez si nu cred ca are ce sa ne reproseze. Dupa cum va spuneam, suprefectul este postul nostru, al PSD si mi s-a cerut o nominalizare, dar n-am facut una pana acum. Am vorbit ieri cu domnul prim ministru si o sa merg zilele urmatoare la Bucuresti ca sa discutam pe aceasta tema. Deocamdata, insa, nu am facut nicio nominalizare, nu ca nu am avea un oameni, dar incercam sa schimbam ceva in modul de a trata partea asta politica. Stiti ca si la deconcetrate, cand am intrat cu PDL-ul la guvernarea aia scurta, am pastrat unii dintre vechii directori PNL, am optat chiar pentru independenti, nu am facut o politizare excesiva. In general, nu se mai merge pe politica decat pana la nivel de secretari de stat, acolo trebuie sa ne oprim.

In plus, subprefectul trebuie sa fie compatibil si cu doamna prefect, eu asa cred, daca lucrezi intr-o echipa, trebuie sa fie o compatibilitate intre oameni, ca daca de la inceput o strambam, nu e bine”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-