Published On: vin, Mai 11th, 2012

USL nu a facut presiuni asupra nimanui, ca sa-l faca sa se retraga din cursa electorala

Share This
Tags

* este comentariul liderului PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, declara ca daca cineva a facut presiuni sau i-a amenintat pe unii dintre candidatii la presedintia Consiliului Judetean, cu siguranta nu este nimeni din USL. Stancu nu are certitudinea ca s-au intamplat astfel de situatii, insa spune ca cel care ar avea de beneficiar de pe urma retragerii unora dintre candidatii la CJ nu este primul clasat in sondaje: “Nu i-am speriat noi, USL-ul, nu ne ocupam noi de asa ceva. Eu mi-as fi dorit sa avem o campanie cu mai multi candidati, sa fie o lupta de idei, de proiecte, ca sa aiba oamenii  de unde alege. Ce sa discut eu cu actualii contracandidati, despre ce?Avem subiecte, daca intram in troaca, dar stiti, ca daca intri in troaca, te mananca porcii. Eu vreau sa raman in zona proiectelor si a ideilor”.

Intrebat cati candidati la presedintia CJ mai sunt, dupa renuntarile din ultima vreme, Stancu a raspuns: “Intrebati la BEJ, nu stiu. Eu sigur candidez, restul, nu mai stiu…”.

Chestionat de ce s-ar retrage cineva din cursa electorala, la cateva zile dupa ce s-a inscris in ea si dupa ce s-a chinuit sa stranga semnaturile necesare, seful PSD a venit cu o posibila explicatie: “Aici sunt interese si probabil ca sunt si bani. Ca astea nu s-au inregistrat intamplator, ori s-au intamplat din cauza amenintarilor, ori datorita banilor. Poti sa iei niste bani si sa te retragi. Nu stiu, pentru mine, ca si candidat, nu este niciun castig si nicio pierdere faptul ca am mai putini adversari. Dar daca da cineva bani, este pentru ca in mintea lui bolnava si datorita unor mari “specialisti” care ii dau sfaturi, are el vaga impresia ca daca raman doar doi candidati, sansele lui cresc. Asta explicatia pe care o dau eu, poate sa fie buna sau nu, nu stiu exact ce gandesc ei”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-