Published On: lun, Mai 14th, 2012

Tinere brailence agresate de fostii iubiti

Share This
Tags

In noaptea de 12 spre 13 mai, la orele 3.10, personalul de serviciu din cadrul Politiei Municipiului a fost sesizat, prin apelul de urgenta 112, de U.A., cu privire la faptul ca prietena ei, T.I., in varsta de 24 de ani, a fost agresata de fostul ei prieten, O.F., de 23 de ani, din municipiu, in timp ce se afla pe strada Industriei, in jurul orelor 2.30.

Din declaratia victimei a reiesit ca, in timp ce se deplasa spre domiciliu, fiind insotita de un tanar, in momentul in care a ajuns la scara blocului in care locuieste, fostul ei prieten, care o astepta, pe fondul geloziei, a amenintat-o cu acte de violenta si a agresat-o, provocandu-i leziuni.

Fata de O.F., care a recunoscut faptele comise, s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si amenintare.

De asemenea, in ziua de 13 mai, politistii Sectiei 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de B.A., din satul Satuc, comuna Galbenu, cu privire la faptul ca F.D., de 22 de ani, a fost agresata, in timp ce se afla pe DJ 203, in localitate.

Politistii au efectuat verificari, stabilind ca agresorul se numeste C.C., din comuna Robeasca, judetul Buzau. Acesta, fara motiv, a lovit-o cu piciorul in spate pe tanara, in timp ce se aflau in dreptul unui local din sat.

In urma agresiunii, victima nu a suferit leziuni care sa necesite asistenta medicala.

Pe numele agresorului, care nu a mai fost gasit la fata locului, a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-