Published On: joi, Mai 17th, 2012

Taximetrist cercetat pentru furtul unui telefon mobil

Share This
Tags

La data de 20 martie, la orele 12.00, la sediul Politiei Municipiului s-a prezentat braileanul C.D., de 23 de ani, care a reclamat ca, in luna februarie a.c., s-a deplasat cu un taxi, pe raza municipiului, si, deoarece nu avea bani pentru contravaloarea cursei, a convenit cu soferul sa ii plateasca a doua zi, lasandu-i drept garantie telefonul mobil.

A doua zi, soferul nu a mai respectat intelegerea si astfel l-a prejudiciat pe tanar cu suma de 935 de lei, valoarea telefonului.

Initial, cauza a fost inregistrata cu autori necunoscuti, intrucat persoana vatamata nu a putut oferi date despre autoturismul in cauza  si conducatorul auto.

Politisti din cadrul Politiei Municipiului au desfasurat cercetari si au stabilit ca principalul suspect al faptei se numeste C.M., de 32 de ani, cu domiciliul in Braila, care, profitand de faptul ca reclamantul se afla intr-o stare avansata de ebrietate si nu avea suficienti bani sa plateasca contravaloarea cursei, i-a luat telefonul mobil cu intentia de a i-l restitui ulterior, insa acest lucru nu s-a mai intamplat.

Politistii au recuperat telefonul si l-au restituit pagubitului, iar pe numele lui C.M. au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

-