Published On: joi, Mai 24th, 2012

“Tanarul Jurnalist al Anului” a ajuns la cea de-a XIV-a editie

Share This
Tags

Freedom House Romania, alaturi de Ringier si Vodafone Romania – sponsor fondator, anunta lansarea celei de-a XIV-a editii a concursului “Tanarul Jurnalist al Anului”. Concursul este adresat tinerilor jurnalisti (pana in 35 ani) din intreaga tara, care scriu in presa tiparita si online.

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa completeze un formular, disponibil pe http://www.freedomhouse.ro [1] si sa includa, alaturi de acesta, 3 articole publicate in editii print sau online, in cursul anului 2011, fiecare insotit de un scan sau o fotocopie si de un link (dupa caz). In cazul articolelor online, se vor accepta numai cele publicate pe site-uri de specialitate. Postarile de pe bloguri de orice tip si interviurile nu sunt eligibile.

Candidatii se pot inscrie la o singura sectiune, cu articole aflate la prima participare la un astfel de concurs. Cei care au castigat Marele Premiu in cadrul editiilor anterioare nu mai pot participa.

Editia din acest an a concursului cuprinde urmatoarele categorii:

1. Actualitate interna/social

2. Telecom & Gadgets

3. Finante

4. Mediu/Ecologie

Data limita pentru inscriere este: 14 iunie 2012

Pentru fiecare sectiune, juriul va acorda Marele Premiu de 4.000 lei, dar numai in cazul atingerii standardului de calitate impus (tehnica jurnalistica, abilitate de a genera subiecte si dezbateri). Participantii se pot inscrie la maximum una din cele patru sectiuni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-