Published On: joi, Mai 17th, 2012

Tanara braileanca data disparuta la nivel international

Share This
Tags

In dimineata zilei de 15 mai, la orele 9.30, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat o braileanca care a sesizat disparitia de la domiciliu a fiicei sale, Dumitru Gabriela-Crina, in varsta de 22 de ani, domiciliata in municipiul Braila.

Aceasta a plecat de acasa, in mod voluntar, in ziua de 7 mai 2012, la orele 22.00, si nu s-a mai intors.

Potrivit datelor pe care mama sa le-a furnizat politistilor, fata disparuta are o inaltime de 165 cm, corpolenta slaba, ten masliniu, fata ovala, nas mijlociu, ochi caprui, par saten, vopsit negru, cu fir drept, lung, pe care obisnuieste sa-l poarte pe spate, iar ca semn particular prezinta o alunita in barba, pe partea dreapta.

Nu se cunoaste cu ce era imbracata la data plecarii de acasa, nu sufera de afectiuni medicale cronice si are asupra ei cartea de identitate si certificatul de nastere.

Politistii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au solicitat urmarirea acesteia la nivel national si in statele membre Schengen, in continuare, fiind desfasurate activitati specifice pentru localizarea si depistarea ei.

Cine poate da relatii despre prezenta acesteia in municipiul sau judetul nostru este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-