Published On: mar, Mai 8th, 2012

Simionescu sprijina campania ilegala a lui Diacomatu

Share This
Tags

Pe masura ce data inceperii campaniei electorale pentru alegerile locale din 10 iunie 2012 se apropie, unii candidati fac tot ce le sta in putinta pentru a capta atentia alegatorilor si a mai smulge un vot de ici-colo.

Cel care “a spart gheata” incalcarii legii electorale privind nerespectarea termenului de incepere a campaniei este nimeni altul decat Sergiu-Ionut Diacomatu, cel care este de dimineata pana seara cu respectarea legii in… discurs.

Acesta a instalat inca din data de 3.05.2012 anumite bannere care aveau un mesaj favorizant la adresa sa si in acelasi timp denigrator la adresa unuia dintre principalii contracandidati, Gheorghe Bunea Stancu, presedintele PSD Braila. Juristii organizatiei PSD Braila, in frunte cu Doru Damian, au inaintat, in consecinta, o plangere catre Biroul Electoral de Circumscriptie Judeteana Braila, prin care sesizau aspectul privind mash-urile agatate pe blocuri. BEJ Braila a actionat legitim, in sensul in care a admis plangerea PSD Braila si “constata incalcarea normelor de desfasurare a unei campanii electorale corecte de catre candidatul independent Diacomatu Sergiu-Ionut si dispune indepartarea tuturor materialelor cu caracter de propaganda (mash-urile) din judetul Braila”.

Hotararea a fost afisata la sediul BEJ Braila in data de 05.05.2012, la ora 16.00, insa nu l-a determinat pe candidatul PDL sa revina pe “fagasul” legal, cu atat mai mult cu cat insusi primarul Aurel Simionescu nu a luat nicio masura de sanctionare a acestuia pentru amplasarea in mod neautorizat a respectivelor mash-uri.

Cu totii stim ca orice actiune de instalare a panourilor publicitare pe teritoriul municipiului Braila trebuie sa primeasca acordul edilului orasului, insa atat pe Diacomatu, cat si pe noul lui prieten Simionescu nu i-a interesat respectarea legii! Cei doi s-au facut ca ploua pentru ca mesajul vadit electoral sa ajunga la cetateni si, mai mult, au ignorat o hotarare a magistratilor din cadrul Biroului Electoral Judetean Braila. Sa fie asta rasplata lui Simionescu pentru ca Diacomatu nu sufla un cuvintel despre el?

Comentarii

comentariu

About the Author

-