Published On: mie, Mai 9th, 2012

Si-au agresat partenerele de viata

Share This
Tags

Ieri, la orele 19.00, braileanca J.C., de 31 de ani s-a prezentat la Politia Municipiului si a reclamat ca, la data de 5 mai, in jurul orelor 14.30, in timp ce se afla in locuinta, a fost lovita cu pumnii in zona capului si pe corp de sotul ei, J.V., in varsta de 32 de ani.

Politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente si continua cercetarile.

Tot ieri, politistii Sectiei 3 de Politie Rurala Surdila-Gaiseanca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, in seara de 7 mai, la orele 21.00, O.N., in varsta de 39 de ani, din satul Tataru, comuna Dudesti, a lovit-o pe sotia lui in zona capului cu mânerul unui cutit pe care il avea in mâna, in timp ce se aflau in incinta unei societati comerciale din localitate.

Din verificarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca barbatul in cauza, aflându-se in stare vadita de ebrietate si având asupra lui un cutit, s-a deplasat la un magazin alimentar din sat, unde lucreaza sotia lui, O.N., de 38 de ani, si a agresat-o.

In urma agresiunii, femeia a fost transportata la Spitalul Judetean Braila, unde i-au fost acordate ingrijiri medicale.

Politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de port fara drept de cutit in locuri publice si lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-