Published On: mar, Mai 8th, 2012

S-a stabilit, prin tragere la sorţi, poziţionarea candidaţilor pe panourile de afişaj

Share This
Tags

Astăzi s-a efectuat tragerea la sorţi a poziţiilor în care vor fi postate afisele candidaţilor la alegerile locale din 10 iunie, pe panourile de afişaj electoral din Brăila. La nivelul judeţului sunt nouă liste de candidaţi şi candidaţi independenţi pentru CLM şi opt liste de candidaţi şi candidaţi independenţi pentru CJ, deci în total, 29 de candidaturi depuse de 12 formaţiuni politice sau candidaţi independenţi.

“Sunt 59 de panouri cu 51 de careuri, un panou cu 48 şi încă unul cu 49. În urma tragerii la sorţi se vor repartiza panouri succesive pentru fiecare formaţiune politică şi candidat independent în funcţie de numărul de candidaturi depuse, pentru fiecare categorie de aleşi locali sau judeţeni. În cazul nostru, vor fi 29 de careuri ocupate, restul careurilor rămân libere, din motive prevăzute de lege restul careurilor vor rămâne libere”, a precizat Bogdan Nicolau, preşedintele Biroului Electoral.

În urma extragerii, poziţionarea candidaţilor pe panourile electorale va fi următoarea: Sergiu Ionuţ Diacomatu, Marian Căpăţână, Eugen Moise, Partidul Uniunea Ecologistă din România (pozitiile 4-7), Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România, Partidul Poporului – Dan Diaconescu (pozitiile 9-11), următoarele trei locuri fiind ocupate de Partidul Poporului (12-14), Alianţa pentru Viitorul Brăilei (15-17), Partidul „Totul pentru Ţară” (18-19), Partidul România Mare (20-23), Uniunii Social Liberala (24-27), Simona Drăghincescu (28-29).

Comentarii

comentariu

About the Author

-