Published On: lun, Mai 14th, 2012

Problemele juridice l-au determinat sa-si puna capat zilelor

Share This
Tags

In data de 11.05.2012, in jurul orelor 12:00, persoana privata de libertate D.C., recidivist, in varsta de 62 de ani,  si-a provocat leziuni superficiale in zona gatului cu o lama de la un aparat de ras tip „Bic”.

Persoana privata de libertate se afla in executarea unei pedepse privative de libertate in regim semideschis la Penitenciarul Braila, fiind condamnata definitiv la o pedeapsa de 5 ani pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

A fost prezentat la cabinetul medical al unitatii unde i-a fost acordat primul ajutor.  S-a dispus transportarea acestuia la Unitatea de Primiri Urgente Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate. Starea de sanatate a  persoanei in cauza este  stabila , leziunile fiind superficiale.

Din primele informatii, s-a descoperit ca gestul acestuia are la baza nemultumiri de natura juridica.

Au fost informati cu privire la acest eveniment directorul unitatii, medicul sef, judecatorul delegat si Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Conform prevederilor legale autoagresiunea prin orice mod si prin orice mijloace este considerata abatere disciplinara grava, persoanei private de libertate in cauza urmand a i se aplica o sanctiune disciplinara.

Comentarii

comentariu

About the Author

-