Published On: vin, Mai 4th, 2012

Prefectul Brailei va fi pus de PNL, iar Mihaela Marcu e in carti

Share This
Tags

* este informatia confirmata astazi de Gheorghe Bunea Stancu

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat astazi ca cei care vor face nominalizarea pentru viitorul prefect al Brailei vor fi liberalii, pentru ca PSD-ul are candidati la Consililiul Judetean si la Primaria municipiului.

“In principiu, nu este o chestie de noutate, prefectul il va propune PNL-ul, potrivit algoritmului USL local. In atatia ani de administratie am lucrat cu multi prefecti si nu toti mi-au fost prieteni, dar nu asta este important, important este ca ei sa vegheze la respectarea legii. Avem nevoie de  un om echidistant, care sa respecte legea. Eu unul, cu actualul prefect Dumitru Popa am lucrat bine, nu am avut probleme deosebite, nu am ce sa-i reprosez. Nu pot sa spun ca acesta nu a fost echilibrat”.

Stancu a admis ca Mihaela Marcu este o varianta posibila pentru functia amintita: “E posibil sa fie o varianta. Nu uitati ca pentru a fi numit prefect trebuie indeplinite o serie de conditii si cand te uiti in curtea ta, nu prea ai multe variante. A mai fost o discutie si cu Mircea Fudulaiche, dar unii nu vor sa dea vrabia din mana, pentru cea de pe gard… Eu cu Mihaela Marcu, pe vremea cand era prefect, m-am inteles bine”, a spus Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-