Published On: mie, Mai 30th, 2012

Politistii le-au probat savarsirea furturilor calificate

Share This
Tags

Politistii Compartimentului Furturi din Patrimoniu al Biroului de Investigatii Criminale, in urma activitatilor specifice efectuate, i-au depistat si adus la cercetari pe I.F. (22 de ani) si S.D. (15 ani), ambii braileni, carora li s-a probat ca au comis mai multe furturi, in perioda 10-26.05.2012.

Astfel, in noaptea 10 spre 11 mai a.c., primul a distrus un geam de la o florarie, situata pe Calea Galati, fara sa sustraga bunuri din interior.

In perioada 10-16.05.2012, cei doi, prin fortarea unei ferestre si escaladare, au sustras bunuri din locuinta unei brailence, situata la parterul unui bloc de pe strada Rosiori. In noaptea de 16 spre 17 mai a.c., prin escaladare, au patruns in incinta unei societati comerciale amplasate in apropierea Pietei Halelor si au sustras mai multe bunuri, iar, in noaptea de 25 spre 26 mai 2012, prin escaladare si fortarea unei ferestre, a patruns in locuinta unei brailence, situata pe la etajul 1 al unui bloc de pe strada Mihail Kogalniceanu.

Initial, aceste patru cauze au fost inregistrate cu autori necunoscuti.

Dosarul penal, intocmit pe numele celor doi autori, va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, pentru confirmarea inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat in forma continuata si distrugere.

I.F. a fost retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, urmand ca, astazi, sa fie prezentat Parchetului cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile.

Minorul va fi cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunilor amintite.

Comentarii

comentariu

About the Author

-