Published On: Soare, Mai 20th, 2012

Politistii l-au identificat pe autorul a doua talharii

Share This
Tags

La data de 21 aprilie a.c., la orele 16.50, personalul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat, prin apelul de urgenta, de G.A. (17 ani), cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 16.30, in timp ce se afla la intersectia strazii 1 Decembrie cu strada Stefan cel Mare, un individ necunoscut i-a smuls din mana poseta in care se aflau suma de 20 de lei, un pix si o bricheta.

In urma verificarilor efectuate la acea data s-a stabilit ca autorul se afla in fata interfonului de la scara 1 a unui bloc din zona si, in momentul in care partea vatamata s-a intors cu spatele, i-a smuls poseta, dupa care a fugit pe strada Stefan cel Mare catre strada Scolilor.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 150 de lei.

De asemenea, la data de 4 mai a.c., la orele 14.50, D.N. (79 de ani), din municipiu, a reclamat la Politie, apeland numarul 112, faptul ca, in jurul orelor 14.45, in timp ce se deplasa pe strada Comunarzi, a fost deposedata prin smulgere de un lantisor si un medalion, ambele din aur, de un tanar necunoscut.

Din verificari a reiesit ca, dupa comiterea faptei, autorul a fugit pe aceeasi strada catre strada Simion Barnutiu. In zona respectiva, politistii au gasit  abandonata o bluza de culoare roz cu care tanarul a fost imbracat in momentul comiterii faptei.

Valoarea prejudiciului este de 500 de lei.

Politistii liniei de munca Violenta, din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, au desfasurat cercetari si, pe baza semnalmentelor autorului retinute de partile vatamate, au stabilit ca acesta se numeste T.D. (17 ani), din Braila, in prezent arestat preventiv pentru savarsirea unei alte infractiuni de talharie.

Fata de acesta, in baza probatoriului administrat, Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a confirmat inceperea urmaririi penale, pentru comiterea infractiunii de talharie.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a invinuitului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-