Published On: lun, Mai 14th, 2012

Poliţiştii brăileni amendează pe rupte, pentru montarea ilegală a panouri electorale

Share This
Tags

Nici n-a început bine campania electorală, că au început să curgă sesizările cu privire la diverse nereguli în desfăşurarea acesteia. Cele mai multe dintre „evenimentele electorale’’ reclamate la poliţie se referă la mijloacele de afişaj electoral. Astfel, vineri, o societate din municipiu a sesizat la Poliţie că pe stâlpii care îi aparţin au fost montate 94 de panouri electorale, fără a exista o relaţie contractuală în acest sens. Poliţiştii au efectuat cercetări şi continuă verificările pentru identificarea persoanelor care au montat panourile electorale, pentru a se lua măsuri legale.

În plus, pe 11 mai, poliţiştii de la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru i-a depistat în flagrant trei localnici din comuna Ciocile care montau banere de propagandă electorală pe stâlpii electrici din localitatea de domiciliu, fără acordul Electrica Brăila. Poliţiştii i-au sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 67/2004, cu amendă în valoare de 600 de lei, fiecare. Tot vineri, poliţişti de la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru au depistat un localnic din comuna Viziru care monta un banner electoral pe un stâlp electric, situat pe marginea DE 584, aparţinând unei societăţi de distribuţie a energiei electrice, fără a avea acordul acesteia. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 de lei.

Sâmbătă, poliţişti de la Poliţia oraşului Însurăţei au depistat în comuna Bărăganul, pe DE 584,  trei localnici care instalau bannere electorale, în alte locuri decât cele permise potrivit legii, respectiv pe stâlpii aparţinând  unei societăţi de distribuţie a energiei electrice, fără a deţine documente şi autorizaţii în acest sens. Toţi trei au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 600 de lei, fiecare. De asemenea, poliţişti de la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru l-au depistat pe un localnic din comuna Roşiori care monta bannere electorale pe stâlpii de beton aparţinand unei societăţi de distribuţie a energiei electrice, fără a deţine documente şi autorizaţii în acest sens. Acesta a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 67/2004 (republicată), cu amendă în valoare de 600 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-