Published On: mar, Mai 22nd, 2012

Pe adversarii lui Simionescu ii deranjeaza ca e inconjurat de politisti. Ar fi preferat sa fie inconjurat de interlopi?

Share This
Tags

Campania electorala scoate ce-i mai rau in unii candidati si-n staff-ul lor de campanie, fie ca e vorba despre cel oficial, fie despre scribii de serviciu, din cei declarati “obiectivi” sau de la gazeta de perete.

Mai nou, dupa ce au vazut ca si dupa sondajul lor propriu si personal Simionescu iese fluierand primar pentru inca un mandat, adversarii lui politici ii vad tot felul de bube-n cap, care mai de care mai aiuristice. Nu ca Simi ar fi perfectiunea in persoana, Doamne-fereste, nu sustinem asta, dar cautati, fratilor, chestii reale cu care sa-l atacati, nu abureli care trec sub limita penibilului! Daca tot se dau specialisti in imagine, profesionisti ai PR-ului, cunoscatori profunzi ai semioticii, poate n-ar fi rau ca scribii personali ai lui Bancomatu…asta… Diacomatu sa dovedeasca si ceva inteligenta.

Porniti sa-i caute nod in papura cu orice pret – pretul e unul bun, asta e clar! – pe acestia pare a-i deranja, in ultima vreme, pana si faptul ca Simionescu respira, ca sa nu mai spunem de acela ca isi respecta programul de serviciu ca primar, asa cum a facut-o si pana acum, de ani de zile.

Intai, pe adversarii lui Simionescu ii deranjeaza ca acesta participa, in calitatea lui oficiala, la manifestari organizate de Primarie sau alte institutii (asa cum face de ani de zile), mai apoi, ii deranjeaza ca in apropierea primarului in functie, cand este la astfel de actiuni in aer liber, se afla politisti comunitari (asa cum s-au aflat in ultimii ani). Pai daca ne intrebati pe noi, am zice ca e mai bine ca in jurul primarului in functie sau aspirant sa se afle politisti, asa cum se afla in apropierea lui Simionescu, decat sa se afle interlopi, asa cum se intampla cu alti candidati la Primaria municipiului sau la sefia judetului!

Mai nou, adversarii lui Simionescu denunta o alta mare neregula: Simionescu taie copacii sanatosi din cartiere si le da lemne la asistatii sociali. Cine a stabilit ca acei copaci sunt sanatosi? Doua pensionare dintr-un bloc care se tem ca o sa moara de caldura la vara, fiindca acum n-o sa mai aiba umbra in casa. Faptul ca alti locatari din bloc, in frunte cu presedintele asociatiei de locatari, au solicitat in scris sa se taie copacii respectivi, pentru ca sunt batrani, ca un angajat al directiei de specialitate a stabilit ca ei sunt uscati si periculosi, ca in urma cu numai cateva zile, dupa o furtuna, doi arbori subrezi s-au prabusit peste o casa in oras, acestea nu sunt elemente relevante pentru fanii lui Bancomatu… ne ia gura pe dinainte, Diacomatu vrem sa zicem.

Cat despre abuzul inimaginabil de a distribui lemnele rezultate din taierea copacilor catre persoanele cu venituri modeste, asistate social, pentru a se incalzi la iarna, asta este penal, ce sa mai discutam! Nu, nu e normal sa le dai lemne pe fata oamenilor saraci, asa cum face de ani de zile Primaria Braila, e normal sa dai bani negri pe sest brailenilor, in campanie, ca sa te voteze!

Comentarii

comentariu

About the Author

-