Published On: vin, Mai 11th, 2012

Pana si adversarii PSD recunosc ca la Braila, AVB e frectie la un picior de lemn

Share This
Tags

Campania electorala recent inceputa suscita deja un numar mare de comentarii din partea brailenilor avizati, cat de cat, in privinta scenei politice locale. Ca sunt mai tari sau mai slabi de inger, mai cititi sau mai munciti, mai partizani sau mai putin partizani, cei mai multi admit ca in judetul Braila, adversarii USL candideaza  pe mana moarta, chiar daca aceasta se da vioaie.

Unul dintre bloggerii locali cu vadite antipatii USListe, cunoscator al taberei PDL, comenteaza cu un gust amar, dar cu o doza serioasa de realism, referindu-se la pompos-numita Alianta pentru Viitorul Brailei (AVB): “Aceasta alianta AVB va avea un mare succes electoral pe scena politica, ca un BALERIN CU UN PICIOR DE LEMN pe scena BALSOI TEATR”.

Omul are si argumente, analizand critic componenta eterogena a AVB, care aduna oameni care au un singur lucru in comun si acela nu e competenta sau profesionalismul, ci faptul ca vor sa-l dea jos pe Gheorghe Bunea Stancu. Asta n-ar fi o problema, daca ar propune pe cineva mai bun, ca sa-l puna in loc, insa la capitolul asta stau destul de prost.

Va prezentam insa analiza unui blogger care nu agreeaza PSD-ul si nici pe Bunea Stancu, deci nu este partinitor, din acest punct de vedere. Omul analizeaza partidele componete ale AVB, incepand cu UNPR: “UNPR, este un partid tanar, nestructurat suficient de bine in teren, oamenii care formeaza aceste structuri sunt veniti de la alte partide si in mod voluntar foarte putini. Este o formatie politica de sus si pana jos eterogena. Conducerea este din PNL, ei nu suporta nici in vis PDL-istii, sunt PSD-isti refulati, sunt PDL-isti , unii baieti buni plecati de ciomegele lui TITI ( Constantin Dumitriu, presedintele PDL Braila –n.r.) altii sunt “ciolanari” (scuzati expresia), este denumirea generica pentru “oportunisti”, sunt din toata lumea oameni la ei, negri, albi, galbeni, gri, etc. (…) Consilierii lor dupa alegeri se duc dupa primar, indiferent cine este acesta ei se duc dupa STABILITATE ( este o inlocuire generica a cuvantului TRADATOR sau CURVA”.

Si cand este vorba despre PNG, omul are pana ascutita: “PNG, exista asa ceva in Braila ? Poate prin judet prin IMB o fi mai ramas vreo FERMA de OI ca sa mai gasesti cativa png-isti”.

Nici PNTD-ul nu sta mai bine, din punctul lui de vedere, care, intamplator, este si al nostru: “PNT-CD, dom CHIRU & BROTHER mai au vreo 2 papagali, oricum incap in portbagajul Tuaregului lui TITI”.

Cat despre “Fii Brailei” si despre cel dintai fiu al Brailei, candidatul Diacomatu, blogerul crede ca nu este cea mai buna solutie: “este INFIAT de trei FAMELII : FAMILIA PPDD  ( BONANNO), FAMIGLIA UNPR ( BONETTI )si PDL”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-