Published On: vin, Mai 18th, 2012

Mihaela, Titiu spune ca ai fost numita prefect ca sa ajuti la fraudarea alegerilor !

Share This
Tags

Dat fiind ca astazi a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei Hotararea de Guvern prin care Mihaela Marcu a fost numita prefect al judetului Braila, ii aducem la cunostinta acesteia ca a fost calomniata de Titiu. Ne referim la Titiul politicii locale, Constantin Dumitriu, care e tare-n clanta cand nu-i nimeni in jur si este gata sa se certe cu oricine nu-i prezent, indiferent cine este preopinentul si ce functie detine. Adevarul e ca Titiu i-a batut cu miscarile sale de karatist cu centura in vine pe toti cei cu care a intrat in conflict, in timp ce era singur in camera…

Revenind la subiect, in urma cu circa 10 zile, Constantin Dumitriu  a condamnat, curajos nevoie-mare, schimbarea prefectilor de catre noul Guvern si a declarat ca numirea noilor prefecti este o incercare de fraudare a alegerilor electorale din 10 iunie. Mai concret, Titiu a glasuit asa: „Ei vor sa isi instaleze noii prefecti, deja se stie ca organizaţiile locale a USL-ului incep sa faca tot felul de presiuni la Victor Ponta, ce prefecti sa puna, acolo unde este la Consiliul Judetean un presedinte de la un partid si prefectul sa fie de la acelasi partid. Disperarea lor ii impinge sa faca tot felul de aranjamente pentru a castiga alegerile. Ei au nevoie de prefect pentru acest lucru. Ei asa gandesc, am vazut declaratiile lui Victor Ponta si m-am convins ca asta vor”.

Cu alte cuvinte, doamna prefect, Titiu Reclamagiu’ sustine ca dvs, unul dintre prefectii nominalizati de Guvernul Ponta, ati fost instalata in acest post cu misiunea de a ajuta la fraudarea alegerilor!

Titiu, Macho Man-ul lu’ Peste, a facut aceste acuzatii fara sa stie macar cine va fi noul prefect al Brailei, ca nu-l durea gura sa arunce cu noroi asupra unei persoane ipotetice, care nu era prezenta in carne si oase prin apropiere. Ei, acum ca prefectul acuzat a aparut in carne si oase, te provocam, Titiule, sa spui public daca iti mai sustii afirmatia sau dai inapoi! Iesi, copile balai … asta, Titiule negricios, cu ochii la soare si rade, ca poate s-o indrepta vremea! Iesi, Titiule, de pe unde te-ai pitulat si daca ai sange in instalatie, spune-i in fata Mihaelei Marcu ca i-a luat locul lui Dumitru Popa la Prefectura, ca sa fraudeze alegerile! Punem pariu ca n-ai curaj, karatistule, ca Mihaela are oua mai multe ca tine si sunt de-alea de strut, nu de bibilica maura anemica, care a fost bolnava cand a fost mica!

Hai, fa mutarea, ca ti-a sunat ceasul, sahistule!

Comentarii

comentariu

About the Author

-