Published On: sâm, Mai 5th, 2012

Mezina conduce Braila si Leni blocheaza poarta

Share This
Tags

* HC Dunarea bate la Bacau si e pregatita sa infrunte Zalaul lui Tadici. CSM Bacau – HC Dunarea   (21-31)

Cu toate ca bacauancele au vrut sa spele rusinea in fata propriilor suporteri, acestea nu au putut sa tina pasul cu fetele noastre. Chiar daca au avut un inceput mai greu in care au fost conduse si la 4 (7-3 min 10) goluri, antrenorul Ioan Baban vazandu-se nevoit sa ceara time out in primele 10 minute din partida, brailencele si-au revenit repede si mezina echipei, Bebe Perianu, a redus din diferenta, 8-6(min 15). De aici si pana la egal a mai fost doar un pas, in minutul 22, scorul fiind 11-11. Dupa ce portarul Brailei, Gabriela Dobre, a fost accidentat in urma unui contact direct care s-a lasat cu sange la una din membrele Bacaului, Elena Voicu a reusit si a inchis poarta Dunarii, blocand fiecare incercare a bacauancelor de a inscrie. Dupa primele 30 de minute, tabela de marcaj arata 11-13 pentru brailence.

Venita cu forte noi de la vestiar, HC Dunarea Braila a aratat cu totul altfel, paradele lui Bebe Perianu facand ravagii in poarta bacauancelor. Brailencele au profitat de fiecare greseala a gazdelor si linia de 9 metri a oaspetelor a fost zidul ce impiedica marcarea vreunui gol, in timp ce Elena Voicu le-a spulberat psihic pe gazde, aparand 3 lovituri de la 7 metri si alte faze de 1:1.

Astfel, dupa deplasarea de la Bacau, HC Dunarea se intoarce cu punctele mult dorite, iar de aici pana la medalia de bronz nu mai e decat un pas, dupa acest meci acumuland un total de 36 de puncte.

Marcatori: Perianu 9, Horjea 7, Craciun 4, Youschenko 3, Lobach 2, Constantinescu 2, Brot 2, Adespii 1, Iancu 1.

Sa vina Tadici!

Doua dintre cele mai bune echipe din acest campionat, doi dintre cei mai buni antrenori, dar si cei mai cunoscuti rivali din lumea handbalului, se bat in ultima etapa pentru ocuparea ultimului loc pe podium.

Braila si-a consolidat locul 3 in acest sezon, dupa ce a castigat, in ultima deplasare, pe terenul celor de la CSM Bacau 2010. Lupta pentru cele doua puncte a fost una dura, insa elevele lui Ioan Baban au dat dovada ca merita castigarea partidei, luptand din rasputeri in fata unei echipe care vroia sa stearga rusinea din acest sezon, intr-un ultim meci in fata fanilor.

Dupa deplasarea lunga de la Baia Mare, cu un scurt popas de antrenament cu publicul la Bacau, HC Dunarea se intoarce victorioasa in fata brailenilor, acumuland maximul de puncte.

Acum tot ce le mai opreste pe fetele antrenate de Ioan Baban si Cristi Preda de la castigarea medaliilor de bronz este ultimul meci de acasa, in fata  Zalaului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-