Published On: joi, Mai 3rd, 2012

L-a luat Titiu pe Moisescu sa se joace de-a regii, cu nebunii in praf?

Share This
Tags

Zice un  brailean   care  tine un site destul de bine informat cu privire la  ce  se intampla in PDL  Braila:    “FAMILIA MOISESCU ,   EX PRM_ISTI, DEMISI  DE   VADIM  TUDOR, S-AU INSCRIS IN PDL”.

Sigur ca primul impuls, cand citesti o astfel de chestie, este sa-l suni pe Constantin Titiu Dumitriu, presedintele PDL Braila si sa-l intrebi daca informatia se confirma. In cazul lui Titiu, insa, al doilea implus este sa lasi telefonul din mana si sa cauti sa obtii o confirmare din alta sursa, fiindca la piticu democrat- liberal ( am zis piticu, nu Piticu, faceti diferenta, da?) ce-i in gusa nu-i si-n capusa. Spre exemplu, el declara de luni de zile ca locuieste la Braila, asa ca este clar ce pret putem pune pe cuvantul lui…

Nu stim daca fericitul eveniment legat de intrarea celor doi Moisesti in PDL a avut loc, insa daca da, se potrivesc cu organizatia democrat-liberala si la cat il stim pe George Moisescu de inteligent, putem spune ca Dumitriu, (inca) presedintele Federatiei Romane de Sah si-a gasit in sfarsit cu cine sa se joace, la nivelul lui. In caz ca Moisescu se afla intr-o zi mai proasta si nu-l duce capul ca trebuie sa-l lase pe Titiu sa castige partida, doamna Moisescu il poate ajuta pe presedinte – intrat in stare de soc, dupa ce i s-a dat (iar) sah mat – sa-si revina in simtiri, fiindca a facut simulari de resuscitari pe manechine de cauciuc, la Crucea Rosie.

Nu de alta, dar Titiu e simtitor si nimic nu-l afecteaza mai tare decat infrangerile din sah, fiindca acolo se simte el pe felie, ca sa zicem asa, dupa ce si-a taiat portia cea mai mare cand s-o impartit cascavalul la Federatie ( evident, ne referim la functii, nu la bani). Pentru Mauru, functia adjudecata prin mijloace specifice este mult mai mult decat o simpla titulatura atasata numelui sau; este o eticheta care, in mintea lui, semnifica pentru toata lumea “Constantin Dumitriu desteptul, inteligentul, exceptionalul”. Daca n-o poate arata prin viu grai si prin modul in care se poarta, ca sa deduca oamenii singuri ca este destept, inteligent, exceptional, etc, le arunca in ochi din prima “presedintele Federatiei Romane de Sah” si astepta sa cada toti pe spate. Nu cade nimeni, dupa cum s-a dovedit in ultimii ani, de cand Titiu isi plimba, sporadic, mareata faptura cu o mina cugetatoare prin Braila si ne asteptam ca dupa alegeri, cand se va dovedi ca performantele lui sunt la genunchiul broastei, nici n-o sa-l mai vedem pe-aici, fiindca o sa se retraga acasa, la Galati.

Pana atunci, n-are decat sa se joace in nisip cu Moisescu, pana cand si cei de la Federatie il vor schimba din functie, ca acum, daca PDL nu mai e la guvernare, au cam disparut si calitatile care l-au propulsat in fotoliul de presedinte FRS.

Comentarii

comentariu

About the Author

-