Published On: sâm, Mai 19th, 2012

Ioan Baban: “Nu semnez decat cu Bunea Stancu”

Share This
Tags

*Ioan Baban a declarat la conferinta de sambata, 19 mai, ca nu va bate palma decat cu Gheorghe Bunea Stancu, si asta numai dupa alegeri

Se anunta transferuri mari la HC Dunarea dar toate acestea depind de profesorul Ioan Baban. Presedintele clubului, Gheorghe Bunea Stancu alaturi de antrenorul principal, au inceput deja tratativele cu jucatoare importante din Romania si din strainatate, si impreuna vor sa creeze o echipa care sa reprezinte cu mandrie in lume, orasul Braila.

“De Braila, s-a auzit in toata lumea. Toti lauda ceea ce se intampla aici. Daca nu aveam sprijinul presedintelui Bunea Stancu, nu aveam cum sa fac performanta. Ganditi-va ca am ramas fara Goran inca din prima etapa, si am tras mult pana sa ne revenim. Am scos-o pe Adespii, apoi pe Esanu iar cu ajutorul conducerii, am adus-o pe Horjea. Ne-a fost greu, dar am reusit sa ajungem sa ne luptam pentru locul 3. Acum un an am batut palma cu Bunea Stancu, iar decizia mea de a ramane in continuare la HC Dunarea, depinde si de ramanerea lui la carma judetului, respectiv a clubului. Eu nu semnez decat cu Bunea Stancu. Conducerea clubului a facut eforturi deosebite, pentru a ne crea noua cele mai bune conditii de joc, face tot posibilul pentru a aduce la Braila jucatoare experimentate, pentru ca in cativa ani, HC Dunarea se va bate cu Oltchimul pentru locul I.”, a declarat Ioan Baban.

Comentarii

comentariu

About the Author

-