Published On: mar, Mai 8th, 2012

INCREDIBIL: Parchetul Braila primeste plangeri numai miercurea si joia, intre 10-12!

Share This
Tags

Mai multi cetateni ne-au semnalat ca s-au simtit discriminati atunci cand au vrut sa depuna plangeri catre prim-procurorul Parchetului, deoarece ofiterul de la intrare i-a expediat rapid, aratandu-le programul de pe geam. Plangerile se pot depune numai doua zile pe saptamana, doua ore pe zi, respectiv numai miercurea si joia, intre 10-12. Bineinteles ca multi ar spune ca plangerile se pot trimite si prin Posta, care are program normal, insa romanul e inca obisnuit sa vada el cu ochii lui cand ofiterul ii primeste cererea.

“Mica reforma in justitie”, atat de laudata de presedintele Traian Basescu, se pare ca nu da mari rezultate, daca cetatenii tot sunt plimbati pe drumuri si procesele dureaza tot cu anii. Vesnica scuza este aceea cu instantele supra-aglomerate si cu romanul, care s-a nascut poet, dar si procesoman, insa cum ramane cu liberul acces la justitie?

“(1) Orice persoana se poate adresa justitiei pentru apararea drepturilor, a libertatilor si a intereselor sale legitime. (2) Nici o lege nu poate ingradi exercitarea acestui drept” (art. 21 din Constitutia Romaniei).

Asteptam cu mare interes raspunsul prim-procurorului Fanel Mihalcea!

Comentarii

comentariu

About the Author

-