Published On: lun, Mai 7th, 2012

In conferintele de presa, Balcan repeta dupa Titiu ce le-a zis partidul sa zica

Share This
Tags

Ca de obicei in ultima vreme, la rarele conferinte de presa ale PDL, toti vorbitorii glasuiesc pe aceeasi limba, nu pentru ca au aceleasi opinii, ci pentru ca asa scrie pe fituica ce le e trimisa sistematic de la centru.  Este vorba despre fituica prin care unii mai destepti decat ei, de la Bucuresti, le dau scris, negru pe alb, ce subiecte trebuie sa abordeze in conferintele de presa, ce trebuie sa spuna pe fiecare tema in parte si cum trebuie sa fenteze intrebarile pe subiecte delicate.

Una dintre temele trase la indigo din speech-urile liderilor PDL Constatin Dumitriu si Viorel Balcan la ultima intalnire cu presa a fost schimbarea prefectilor, dovada clara, in opinia celor doi, ca noua putere se apuca de politizat prefecturile. Interesant este ca imediat dupa schimbarea vechiului regim si venirea la putere, PD-ul a procedat exact la schimbarea prefectilor, dar pe vremea aceea, masura “era oportuna, fiindca trebuia aplicat programul guvernului in teritoriu cu oameni apolitici, dedicati noii puteri”, bla, bla, bla. Acum, explicatia data de PD-isti nu mai e valabila, iar USL-ul “politizeaza”.

Penibilitatile cu care vin in conferinte de presa de-alde Titiu PDListu’ si Balcan nu ne mai mira de mult timp, insa de data asta, credem ca trebuie sa fim mai atenti la comentariile lui Balcan, fiindca el a fost prefect si stie despre ce este vorba in propozitie. I-auzi: „In momentul in care vor schimba prefectii, urmeaza si schimbari pe deconcentrate. Chiar Crin Antonescu a spus ca vor schimba pana si femeia de serviciu, deci ce sa intelegem din toate aceste lucruri? Ca vor incerca pe toate caile posibile sa fraudeze si sa castige alegerile locale. In conditii normale, eu as lasa si prefectii si directorii de deconcentrate pana la alegerile parlamentare din toamna”.

Din nefericire, Piticule, in conditii normale, nu te intreaba nimeni pe tine ce ai face. Si a propos: de unde stii ca prefectii pot ajuta la fraudarea alegerilor locale, Balcane, din experienta?

Comentarii

comentariu

About the Author

-