Published On: joi, Mai 24th, 2012

Hoti prinsi in flagrant de politisti

Share This
Tags

In noaptea de 21 spre 22 mai 2012, politistii Sectiei 2 de Politie Chiscani, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza localitatii Scortaru-Vechi, in jurul orelor 3.30, au oprit in trafic, pe DN 22, un autoturism condus de B.M., care era insotit de pasagerii D.C., C.G. si A.I., toti domiciliati in comuna Ramnicelu.

Politistii au efectuat controlul masinii, ocazie cu care, in interior, au gasit un aparat de sudura cu trei cabluri de alimentare, o pompa pentru apa, doua motoare electrice, o drujba, o bormasina si un flex.

In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca bunurile au fost sustrase de cei patru, in aceeasi noapte, dintr-o societate comerciala din satul Martacesti, comuna Silistea.

Cercetarile au fost preluate de politistii din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila, care le-au probat celor depistati comiterea unui numar de 5 furturi calificate, inregistrate, initial, cu autori necunoscuti.

Astfel, s-a probat ca, in noaptea de 1 spre 2 mai a.c., au sustras bunuri din incinta unei ferme din comuna Cazasu, in noaptea de 8 spre 9 mai a.c., au comis trei furturi din locuinte in comuna Ramnicelu, iar in noaptea de 21 spre 22 mai a.c., cand au fost prinsi in flagrant, au sustras bunurile gasite in autoturism.

Prejudiciul, constand in cazane pentru tuica, cabluri, deseuri din fier si unelte agricole, in valoare totala de 14.940 de lei, a fost recuperat de politisti in proportie de 60%, fiind predat partilor vatamate.

Invinuitii sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, au fost retinuti pe baza de ordonanta si incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva si, astazi, vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-