Published On: mar, Mai 22nd, 2012

Gabriela Perianu, o speranta a Romaniei in turneul preolimpic

Share This
Tags

Selectionerul, Radu Voina, a stabilit lotul pentru meciurile din din turneul preolimpic care are loc in Franta.

Printre jucatoarele ramase se numara si mezina de la HC Dunarea Braila, Gabriela Perianu, care la 18 ani are sansa de a juca la Jocurile Olimpice de la Londra. Pana la jocurile olimpice, echipa nationala are examenul cel mai important in acest sfarsit de saptamana, fetele avand trei meciuri importante, pe 25 mai, ora 20:00, Romania – Franta,

26 mai, ora 16:00, Romania – Muntenegru, 27 mai, ora 16:00, Romania – Japonia. Gabriela Perianu, mezina lotului Romaniei, este la 18 ani, una din sperantele Romaniei in turneul preolimpic de la Lyon.

Romania se va prezenta la turneul de la Lyon cu urmatoarea echipa: portari, Talida Tolnai, Tereza Pislaru, Mirela Nichita, extreme Valentina Elisei Ardean, Iulia Curea, Ramona Farcau, Adriana Nechita, Cristina Vărzaru, pivoti Oana Manea, Florina Chintoan, Georgiana Ciuciulete iar pe linia de 9 metri vor juca, Mihaela Senocico, Aurelia Bradeanu, Adina Meirosu, Diana Drutu, Daniela Babeanu, Gabriela Perianu, Patricia Vizitiu.

Din lotul de 21 convocat pentru turneul de la Lyon, la Rm. Valcea, antrenorii Radu Voina si Ion Craciun au renuntat la trei jucatoare: Denisa Dedu, Alina Horjea si Melinda Geiger.

Comentarii

comentariu

About the Author

-