Published On: mar, Mai 29th, 2012

Dupa perfuzie la antrenament

Share This
Tags

*Asa s-a prezentat marti dupa-amiaza profesorul Ioan Baban la antrenamentul Dunarii Braila

Marti dimineata, antrenorul principal Ioan Baban a fost luat cu salvarea si dus la Spitalul de Urgenta din Braila unde i s-au facut mai multe investigatii, fiind sub supravegherea medicilor braileni ore in sir. De pe patul de spital acesta a plecat direct la antrenament unde a incercat cu toata puterea sa-si puna fetele in miscare si sa pregateasca altfel, meciul asteptat de intreaga tara.

Situatia in care este pusa Dunarea Braila, de a disputa un meci dupa ce mai multe jucatoare si inclusiv antrenorul isi incheie contractele, ii nemultumeste pe cei de pe banca tehnica a clubului. Daca pana in acest moment, orasul Braila alaturi de presedinte, antrenor si directorul clubului Dunarea Braila au fost alaturi de FRH, organizand de-a lungul timpului diferite competitii sportive in Sala Polivalenta “Danubius”, se pare ca cei din conducerea FRH nu apreciaza indeajuns efortul pe care multi l-au depus in acest oras, si incearca prin diferite metode sa amane un meci, care are ca tinta locul 3.

Antrenorul Ioan Baban s-a declarat de-a dreptul nemultumit de felul in care este condusa Federatia Romana de Handbal, acesta considerand situatia a fi “un joc murdar” a celor din conducere. “Trebuia sa se dispute de mult acest meci, dar se pare ca Federatia face tot posibilul de a amana in continuare partida. Un joc murdar la nivel inalt in care noi iesim pierzatori. Ei vor sa amane meciul cat mai mult, pentru ca Dunarea Braila sa nu mai aiba echipa la meciul cu Zalau, de aici inteleg ca Tadici cu Gatu fac jocul in asa fel incat Zalau sa aiba de castigat. Mi-a plecat pivotul plangand, fiindca a muncit un an de zile si rezultatele ei nu au fost rasplatite de Federatie. Am acceptat sa jucat fara fetele convocate la nationala, dar Tadici nu a vrut, acum riscam sa ne prezentam la meci fara jucatoare importante. Am suspiciunile mele in ceea ce priveste dorinta acestora de a amana in continuare meciul. Am ajuns bataia de joc a Zalaului si a Federatiei. Intr-o tara normala nu trebuia sa se intample asa ceva. Braila a fost intotdeauna deschisa FRH, si a sprijinit institutia asa cum a putut.  Asta e rasplata pe care o primim? ”, a declarat antrenorul Ioan Baban.

Comentarii

comentariu

About the Author

-