Published On: Soare, Mai 20th, 2012

Dosare penale pentru lovire sau alte violente

Share This
Tags

Ieri dimineata, la orele 9.30, politistii Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au fost sesizati de P.M. (55 de ani), din comuna Tufesti, cu privire la faptul ca, la orele 8.00, in timp ce se deplasa in zona dig-mal a Dunarii, la km 208, a fost lovit cu o furca peste mana stanga de M.S. (22 de ani), din aceeasi localitate, care, la randul sau, a reclamat faptul ca a fost lovit cu pumnul in fata de P.M., pe fondul unui conflict spontan.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

Ieri, la orele 11.30, la sediul Politiei Municipiului s-a prezentat braileanul O.G. (40 de ani), care a sesizat ca, in seara zilei de 14.05.2012, in jurul orelor 22.00, in timp ce se afla in fata blocului in care locuieste, a avut un conflict spontan cu braileanul C.A. (19 ani), in urma caruia a fost lovit de acesta cu o piatra in zona fetei.

Cel lovit a fost examinat din punct de vedere medico-legal.

Politistii au desfasurat primele cercetari si au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Ieri, la orele 16.55, politisti din cadrul Secției 3 de Poliție Rurala Surdila Gaiseanca au fost sesizați, prin apelul de urgenta 112, de H.M., din satul Batogu, comuna Cireșu, despre faptul ca, in jurul orelor 14.00, bunicul ei, B.G. (78 de ani), a fost agresat de localnicul Ș.A. (20 de ani).

La locul evenimentului s-a deplasat o echipa operativa care a efectuat primele verificari si a constatat ca cele sesizate se confirma, B.G. fiind lovit cu o furca in zona spatelui si a brațului stang de cel reclamat, in timp ce se aflau pe un drum din camp, in apropierea localitații Batogu.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

Tot ieri, la orele 17.30, braileanul T.P. (19 ani) s-a prezentat la sediul Politiei Municipiului si a reclamat faptul ca, in ziua de 12 mai a.c., in jurul orelor 1.30, in timp ce se afla pe strada Ana Aslan, la intersectia cu strada Mihai Eminescu, a fost lovit cu pumnul in zona fetei de braileanul D.E. (18 ani).

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-