Published On: mar, Mai 22nd, 2012

Dosar penal pentru braconaj piscicol

Share This
Tags

In urma unei actiuni desfasurate pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, politistii de frontiera ieseni au intocmit dosar penal pe numele a patru barbati, care detineau asupra lor unelte de pescuit interzise de lege.

In data de 18 mai a.c., in jurul orelor 18.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul executarii unei misiuni pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, au depistat pe malul raului Jijia, patru barbati care desfasurau activitati de pescuit folosind o plasa monofilament.

In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca cei patru barbati sunt cetateni romani, cu varste cuprinse intre 20 si 41 de ani, domiciliati in comuna Victoria. Asupra barbatilor au mai fost descoperite alte sase plase monofilament in niste saci de rafie si o camera de cauciuc folosita pentru a monta plasele.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatilor dosar penal pentru savarsirea infractiunii de „producerea, importul, detinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasa de tip monofilament”, documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-