Published On: Soare, Mai 20th, 2012

Doi tineri retinuti pe ordonanta pentru 13 furturi calificate

Share This
Tags

Ieri, 17 mai a.c., in urma cercetarilor desfasurate, politistii Sectiei 2 de Politie Rurala Chiscani i-au depistat si retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, pe A.M. (22 de ani) si C.C. (24 de ani), ambii din satul Lacu-Sarat, fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Acestora li s-a probat faptul ca, in perioada februarie 2011-februarie 2012, au comis un numar de 13 furturi din societati si locuinte, situate pe raza localitatii de domiciliu, fapte inregistrate cu autori necunoscuti.

Prejudiciul este in valoare de 7.500 de lei si consta in bunuri feroase si neferoase, articole de imbracaminte, produse alimentare, electrocasnice etc., politistii recuperandu-l in proportie de 10%.

Astazi, 18 mai a.c., vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si de arestare preventiva.

Cercetarile continua pentru recuperarea prejudiciului in totalitate si stabilirea intregii activitati infractionale a celor doi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-