Published On: lun, Mai 28th, 2012

Din somer, Diacomatu vrea sa ajunga presedintele Consiliului Judetean?!

Share This
Tags

* este uimirea candidatului USL la presedintia CJ, Gheorghe Bunea Stancu

Actualul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, declara ca e o adevarata dovada de tupeu ca un om ca Sergiu Diacomatu, care este somer de mai bine de un an, sa vrea sa conduca ditamai judetul. Pe Stancu il distreaza ca, in lipsa de o ocupatie reala, Diacomatu a scris  pe documentele oficiale pe care le-a depus, la rubrica “ocupatie” – “candidat la presedintia CJ”. Seful judetului se intreaba de unde a avut Diacomatu sumele astronomice pe care le-a cheltuit pe materiale de campanie, daca nu a avut nicio slujba in 2011 si veniturile sale totale, anul trecut, au fost sub 9000 Ron: “Daca va uitati in istoria si in trecutul contracandidatilor mei, o sa observati ca ei de meserie sunt candidati la presedintia Consiliului Judetean, asta e ocupatia lor declarata. Daca va uitati in declaratia lor de avere, cea care este depusa oficial, o sa observati ca venitul pe anul 2011 este de 8.900 Ron, desi nu stiu de unde i-a luat si pe aia, daca n-a avut serviciu tot anul – e si asta o problema. Iar daca numeri bannerele lui, sunt mii de bannere si mii de pomeni electorale se intampla in judet. El confunda judetul Braila cu Restituirea proprietatilor, unde a lucrat in trecut.

Nu se explica cum partide gen portocalii si altele nu au avut un candidat propriu la presedintia CJ. Daca va uitati de cine este inconjurat acest individ… stiti cum se spune, “spune-mi cu cine te aduni, ca sa-ti spun cine esti”.

Eu, cand am vazut declaratia lui de avere, in care la “ocupatie” scria “candidat la presedinta CJ”, mi-am facut cruce. Nu-mi vine sa cred ca poti sa ai asemenea tupeu, sa candidezi la o asemenea functie, de sef de judet, sa vrei sa conduci 400.000 de oameni si tu sa fii somer! Este inadmisibil!”, a comentat Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-