Published On: mie, Mai 30th, 2012

Diacomatu le drogheaza sau le imbata?

Share This
Tags

* se intreaba panicat un parinte care a pus la dispozitia cotidianului Infobraila un nou set de imagini de la orgiile organizate de candidatul PDL Diacomatu Sergiu Ionut

Infobraila a intrat in posesia unui nou set de fotografii de la orgiile organizate de candidatul “portocaliu” Diacomatu Sergiu Ionut. Fotografiile au fost puse la dispozitia redactie de unul dintre parintii a carui copil a participat la asa-zisele “petreceri” organizate de Diacomatu. Privind imaginile impreuna cu parintele care ni le-a pus la dispozitie, acesta a exclamat: “Domnilor, Diacomatu le drogheaza sau le imbata?”

In urmatoarele ore, dupa ce incercam sa luam legatura si cu numitul Diacomatu Sergiu Ionut pentru a prezenta si pozitia acestuia, ziarul nostru va publica imaginile care au trezit indignarea parintelui care ni le-a pus la dispozitie.

UPDATE. Sergiu Diacomatu nu a raspuns apelurilor noastre repetate. Va prezentam alaturat fotografia adusa de parintele disperat de lucrurile care se petrec la “petrecerile” lui Diacomatu!

Comentarii

comentariu

About the Author

-