Published On: lun, Mai 7th, 2012

Desi nu stie cine va fi viitorul prefect al Brailei, Titiu Dumitriu il banuieste deja ca acesta se va ocupa de fraudarea alegerilor

Share This
Tags

Presedintele democrat-liberalilor braileni nu scapa o conferinta de presa sa nu o dea cu bata in balta, cu declaratii care mai de care mai “destepte”. La cea mai recenta conferinta, Constantin Dumitriu a filosofat pe tema iminentei schimbari a prefectului Brailei, care va urma investirii Guvernului Ponta. El s-a aratat nemultumit de faptul ca actualii prefecti – adica cei numiti de PDL- vor fi schimbati si a lasat sa se inteleaga ca aceasta miscare a guvernului Ponta are ca scop o incercare de fraudare a alegerilor electorale din 10 iunie.

„Ei vor sa isi instaleze noii prefecti, deja se stie ca organizaţiile locale a USL-ului incep sa faca tot felul de presiuni la Victor Ponta, ce prefecti sa puna, acolo unde este la Consiliul Judetean un presedinte de la un partid si prefectul sa fie de la acelasi partid. Disperarea lor ii impinge sa faca tot felul de aranjamente pentru a castiga alegerile. Ei au nevoie de prefect pentru acest lucru. PDL-ul niciodata nu a actionat cu aceste metode. Ei asa gandesc, am vazut declaratiile lui Victor Ponta si m-am convins ca asta vor”, a declarat Dumitriu.

Dupa cum se vede, presedintele PDL Braila stie multe despre aranjamentele prin care se castiga alegerile. Cum ar veni, dupa rationamentul lui de karatist, presedinte al Federatiei Romane de Sah, prefectul pus de PDL este nevinovatia si echidistanta intruchipata si ar fi vegheat la corectitudinea alegerilor – asta ne garanteaza Dumitriu, cunoscut el insusi ca fiind promotor al alegerilor “corecte”, pe care il pot recomanda colegii de partid, plus avizatii din afara partidului, care cunosc cum s-au facut alegerile in ultimii trei ani in PDL Braila. In schimb, prefectul viitor, despre care nu stie inca cine va fi, Dumitriu, alias Mister Corectitudine Politica – cum s-or fi adunat toti corectii si toate incoruptibilele la PD, ca mai stim pe una care se dadea unica Neprihanita din politica braileana, dar s-a dovedit mai apoi ca pusese botul la cascavalul intins de adversarul politic, ca sa  nu mai spunem si alte chestii pe care pusese botul… – este sigur ca va fi pus in functie ca sa ajute la masluirea alegerilor: “Bineinteles ca schimbarea prefectilor infirma cele spuse de Victor Ponta si Crin Antonescu cu ceva timp in urma, ca ei vor depolitizarea institutiilor statului. Schimbarea prefectilor – care sunt apolitici -, arata ca doresc politizarea acestor institutii”.

Cum ar veni, apoliticul pus de noi, PDL, este perfect ca prefect, apoliticul pus de voi, USL, este pus pe fraudare, indiferent cine ar fi acesta. Nu stim ce va crede viitorul prefect, insa noua ni se pare ca declaratiile lui Titiu seamana a calomnie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-