Published On: mar, Mai 22nd, 2012

Cetateni romani depistati in timp ce furau motorina

Share This
Tags

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au retinut doi cetateni romani care transportau 180 de litri de motorina, sustrasa de la un tractor care desfasura activitati agricole specifice in zona localitatii Frumusita, judetul Galati.

In ziua de 18 mai a.c., in jurul orelor 21.30, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti, care desfasura misiuni specifice de supraveghere a frontierei de stat in zona localitatii Frumusita, au observat cu ajutorul aparaturii de termoviziune portabile, doua persoane care nu isi justificau prezenta in zona.

Echipajul s-a deplasat la fata locului, ocazie cu care au depistat doua persoane, de sex masculin, care aveau asupra lor 9 recipiente din plastic, de cate 20 litri fiecare, pline cu combustibil.

In urma verificarilor efectuate a reiesit faptul ca cele doua persoane sunt cetateni romani, se numesc Dumitru G. si Fanica B., in varsta de 21 si respectiv 22 de ani, iar in urma declaratiilor acestora a rezultat faptul ca au sustras cantitatea de combustibil dintr-un tractor apartinand unei societati comerciale de profil, care desfasura activitati agricole specifice de sezon,.

Intreaga cantitate de combustibil, in valoare de aproximativ 1.080 lei a fost predata, pe baza de proces verbal administratorului firmei, iar celor doua persoane le-a fost intocmita lucrare penala, fiind cercetate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Galati

Comentarii

comentariu

About the Author

-