Published On: mie, Mai 2nd, 2012

Cea mai lunga deplasare, cele mai importante puncte

Share This
Tags

HCM Baia Mare – HC Dunarea Braila

Astazi, 2 mai, incepand cu orele 17.00, sala sporturilor din Baia Mare gazduieste restanta din etapa cu numarul 15 dintre HCM Baia Mare si HC Dunarea Braila. Partida trebuia sa se dispute in 11 februarie, dar din cauza conditiilor meteo nefavorabile, HC Dunarea Braila nu a putut face deplasarea la Baia Mare. Meciul va fi condus de cuplul de arbitri Sebastian Marza si Cristian Nedelea din Cluj, iar la cererea clubului brailean, FRH l-a desemnat de Ion Serbu observatorul acestui meci.

Astfel, pentru prima oara in acest sezon, Ioan Baban disputa prima partida oficiala impotriva fostei echipe, chiar pe meleaguri maramuresene. Daca in tur, HCM Baia Mare a pierdut la Braila cu scorul de 33-27, ca pentru orice echipa lupta pe teren propriu este mult mai mare, HCM vrand sa-si ia revansa chiar in fata fostului antrenor.

Chiar si fara Eliza Buceschi in teren, HCM Baia Mare a castigat etapa trecuta impotriva unei echipe cu o defensiva dura, CSM Bucuresti, grupare care, cu cateva zile inainte, invinsese HC Dunarea Braila.

Echipa antrenata de Ioan Baban a plecat cu un singur gand la Baia Mare si anume victoria, fetele fiind tot mai motivate, mai ales ca vin dupa un meci bun, castigat, impotriva Coronei Brasov.

Dunarea Braila este obligata la castigarea celor doua puncte puse in joc pentru a ramane in lupta pentru locul 3. Inaintea acestei partide, HC Dunarea Braila se afla pe locul 4 cu un total de 32 de puncte.

De la Baia Mare, echipa antrenata de Ioan Baban va pleca la Bacau unde, sambata 5 mai, disputa ultimul meci din deplasare, din acest sezon, impotriva CSM-ului din localitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-